همیشه برای ترفیع در شغل و پیشرفت در مسیر کار، روشهایی وجود دارد اما گاهی نیاز است که طراح، استودیو شخصی خود را داشته باشد. برای افراد خلاقی که تجربه کاری کمتری دارند، تأسیس استودیو طراحی میتواند چالش بزرگی محسوب شود، در نتیجه خواندن توصیهها و آگاهی از تجربیات طراحان حرفهای کمک زیادی به روشن شدن مسیر میکند. در ادامه با هزارویک بوم همراه شوید و نکات مهم برای تأسیس یک استودیو طراحی را بخوانید.
۱. تاسیس استودیو نیازمند بلندپروازی است

نکاتی در رابطه با تأسیس استودیو طراحی
آدامس جنز (Adam Jenns)، مؤسس و مدیر استدیو مین فریم (Mainframe) در این رابطه میگوید: اگر به چیزی غیر از بهترین بودن فکر میکنید، بهتر است زحمت تأسیس استودیو را به خود ندهید. افراد کمی به این نقطه رسیدهاند اما اگر با نگرش بهترین بودن کار خود را آغاز نکنید، شکست خواهید خورد.
۲. طراحی، کسب و کاری گروهی است
خیلی اغوا کننده است که توانایی خود و قدرت طراحیتان را باور داشته باشید و آن را عامل اصلی تقاضا بدانید، اما طراحی، کسب و کاری است که به همکاری یک گروه نیاز دارد. راسل تاونسند (Russell Townsend)، مدیر استودیو کلاستا (Clusta)، توصیه میکند که ابتدا خودتان و بعد افرادی که در گروهتان هستند را هیچگاه دست کم نگیرید. با وجود کارمندان، گروه خدمات، حسابدار و بقیه افراد است که کار شما پیش میرود.
۳. مورد ترسناکی وجود ندارد
زمانی که کار خود را شروع میکنید، موارد ضروری مانند اجاره فضای کار و استخدام افراد، تعهدات مالی بزرگی محسوب میشوند و ترسناک هستند. به گفته نیک نتلتون (Nick Nettleton)، مدیر لافت دیجیتال (Loft Digital)، این موارد بیشتر ترسهای روانی هستند، شما باید شیرجه بزنید. وقتی به موفقیت رسیدید متوجه میشوید که اینها فقط موانع ذهنی بودهاند.
مطالب مرتبط:
- مدیریت کار تیمی بر اساس اصول هنری
- چطور یک هنرمند کارآفرین و موفق باشیم؟
- آنچه هر طراح کارآفرین باید بداند
- خلق ایدههای سودآور برای کسب و کارهای نوپا
۴. برای خطر کردن آماده باشید
به یاد داشته باشید که منطقی بودن و خودداری کردن از انجام بعضی کارها، همیشه هم مثبت نیست. بعضی مواقع ممکن است منجر به تردید در تصمیمگیری و یا سازش با شرایط شود. اگر ریسک نکنید برای همیشه در شرایط خود باقی میمانید.
۵. موقعیت مناسبی را انتخاب کنید
موقعیت استودیو بسیار مهم است. فروشگاههای اطراف، بانک، مکانی برای قرار ملاقاتها، پارکینگ و موارد دیگری که ممکن است برایتان اهمیت داشته باشند را در نظر بگیرید.
۶. به دنبال فضای مناسب بگردید
به توصیه باب گری (Bob Gray)، مدیر طراحی رد اند گری دیزاین (Red&Grey Design)، بهتر است به جای جستجو در اینترنت، بیرون بروید و به دنبال فضای مناسب برای کارتان بگردید. شاید جستجو در وبسایتها سرعت بالاتری داشته باشد اما احساسی که با حضور در یک فضا تجربه میکنید را هرگز در تصاویر و توضیحات نمییابید. ضمن اینکه ممکن است جواهر پنهانی را پیدا کنید که آگهی آن در هیچ وبسایتی ثبت نشده است.
۷. نور طبیعی و امنیت را در نظر داشته باشید
هرکسی فضای فانتزی، استخر و میز بیلیارد وسط سالن کار را دوست دارد اما آیا واقعا به چنین چیزهایی نیاز دارید؟ اولویتهای مهمتری وجود دارد. مطمئن شوید که فضای انتخابیتان از نور طبیعی کافی برخوردار است، همچنین از امنیت آن مطمئن شوید. قرار است مدت زیادی از روز را در این فضا بگذرانید، پس جایی را انتخاب کنید که درآن احساس خوشحالی و راحتی را تجربه کنید.
برای خواندن بخش دوم این مطلب، در روزهای آینده با هزارویک بوم همراه شوید.
مطالب مرتبط:
- استودیو مسک اسپسیو و طراحی داخلی به سبک این مجموعه
- ۲۰ صفحه جذاب اینستاگرام برای طراحان صنعتی (بخش اول)
- چرا «هنر» گزینه مناسبی برای کارآفرینی است؟
خیلی خوب بود ممنون