در بخش قبل نکاتی را در رابطه با تأسیس استودیو طراحی خواندیم. این نکات توصیه افراد حرفهای است که خودشان پیشتر در این جایگاه قرار داشتهاند و اکنون تجربهشان را با طراحان جوانتر به اشتراک میگذارند تا مسیر را برای آنها روشنتر کنند. در ادامه برای مطالعه بخش دوم این مطلب با هزارویک بوم همراه شوید.
۸.استودیو را مانند خانه خود بدانید

نکاتی در رابطه با تأسیس استودیو طراحی
قرار است زمان زیادی را در این مکان حضور داشته باشید، پس آن را مال خود کنید. شاید دوست داشته باشید آن را با بلندگوهای باکیفیت، مبل راحتی، قوری چای و بیسکوییت شکلاتی تجهیز کنید. در هر صورت محیطی را به وجود آورید که بتوانید بهترین کارایی را در آن داشته باشید
۹.مبلمان اولویت هزینهها نیست
به توصیه باب گری (Bob Gray,)، مدیر طراحی استودیو رد اند گری (Red&Grey Design)، در ابتدا تأسیس استودیو نیازی نیست هزینه زیادی بابت مبلمان بپردازید. این هزینهها در اولویت قرار ندارند. حتی میتوانید از لوازم دست دوم شرکتهای بزرگ استفاده کنید.
۱۰.یک میز بزرگ لازم است
ایجاد یک فضای مشترک، فرصت خوبی برای مطرح کردن ایدهها، مشورت کردن و استفاده از استعداد و مهارت همکاران فراهم میکند. به گفته نت هانتر (Nat Hunter)، عضو اجرایی موسسه دی اند ای دی (D&AD)، استودیو طراحی باید یک میز بزرگ داشته باشد تا اعضا گروه هنگام صرف نهار کنار هم باشند.
۱۱.نحوه استفاده از فضا را طرحریزی کنید
چیدمان فضا را برای طولانی مدت در نظر بگیرید، چه طور میتوانید از فضا به بهترین شکل استفاده کنید؟ بهینهترین حالت برای کسب و کارتان چیست؟ ممکن است ترجیح دهید در فضای باز، دور هم، همراه با موزیک و تفریح، کار کنید اما در نظر داشته باشید که برای پاسخگویی به تلفنها، برگزاری جلسات و نوشتن متنهای مهم نیز به فضایی آرامتر نیاز دارید.
مطالب مرتبط:
- چطور میتوان یک طراح کارآفرین شد؟ ۷ نکته برای طراحان صنعتی
- مدیریت زمان و افزایش بهرهوری برای طراحان
- ۵ نکته کلیدی برای راه اندازی کسب و کار هنری
- ساخت چکلیست حل مسئله برای دیزاینرها
۱۲.یک سیستم بایگانی منظم طراحی کنید
بدون داشتن بایگانی منظم برای یافتن فایلهای قدیمی ، عملاً حجم کار خود را تا حد زیادی بالا خواهید برد. داشتن یک سیستم منظم شما را از جستجوهای پی در پی نجات میدهد. هیچوقت نمیدانید کی به فایلهای قدیمی خود احتیاج خواهید داشت و این فایلها تا چه حد میتوانند کار شما را جلو بیندازند. پس همیشه روشی برای یافتن سریع آنها داشته باشید.
۱۳.از همان ابتدا پشتیبان گیری کنید
از ابتدای تأسیس استودیو همه چیز را پشتیبان گیری کنید. این کار هزینه زیادی ندارد، یک حافظه جانبی برای این کار تهیه کنید. همچنین میتوانید با استفاده از سایتهایی پشتیبان گیری آنلاین مانند بک بلیز (backblaze) یا کرش پلن (crashplan) با اطمینان خاطر بیشتری به کار خود ادامه دهید و ترسی بابت از دست رفتن اطلاعاتتان نداشته باشید.
۱۴.بهترین وسایلی که میتوانید را تهیه کنید
شاید اصلیترین وسیله کار یک طراح، رایانه او باشد. بهترین مدلی که توانایی خرید آن را دارید انتخاب کنید. تهیه وسایل خوب، نوعی سرمایهگذاری است، پس ابتدای کار اره خود را تیز کنید.
۱۵.اما بیش از نیاز خرج نکنید
در مورد سختافزار و نرمافزارهایی که نیاز دارید تحقیق کنید. سیستمی که برای طراحی و پرینت گرفتن استفاده میشود با سیستم مونتاژ فیلم و تصاویر فرق میکند. نیازهای کاری خود را بشناسید و بر اساس نیازتان وسایل را تهیه کنید.
ممنونم خیلی مفید بود